BUITENSCHOOLSE OPVANG GELDROP

De Grabbelton biedt buitenschoolse opvang aan op verschillende locaties in Geldrop. Op onze groepen van de buitenschoolse opvang creëren wij een 'thuisgevoel' en zorgen we voor een fijne en uitdagende vrijetijdsbesteding. 

Sociale en veilige omgeving kind

Wij bieden de kinderen een veilige, uitdagende en inspirerende omgeving waar ze hun talenten en mogelijkheden leren kennen en gebruiken. Onze betrokken, bekwame en gemotiveerde pedagogisch medewerkers werken gedreven en liefdevol aan het stimuleren, observeren, volgen en motiveren van elk kind in een omgeving waar ieders wereld kan groeien. Op deze wijze geven wij vorm aan de ontdekkingsreis waar De Grabbelton deel van uitmaakt.

Binnen de buitenschoolse opvang krijgen de kinderen mogelijkheid om zelf keuzes te maken uit het activiteitenaanbod en materiaal dat wordt aangeboden. 

Cognitieve, motorische en zintuiglijke ontwikkeling

Op elke locatie is er voor de kinderen een kookgelegenheid, zijn er laptops aanwezig (voor educatieve activiteiten), is er gelegenheid om te lezen, knutselen, muziek te maken en technische activiteiten te doen. Op alle locaties is eveneens een grote buitenspeelruimte aanwezig.

Bekijk de locatiepagina voor meer informatie over buitenschoolse opvang in Geldrop: Gildestraat en Papenvoort (St. Jozefschool), Heilige Geeststraat en Hazelaar (basisschool 't Klokhuis).