LOCATIES

Kinderopvang De Grabbelton biedt buitenschoolse opvang (BSO) aan in Geldrop op de locaties Heilige Geeststraat, Papenvoort en Gildestraat ( kindcentrum 6 gehuchten, in Eenbesbasisschool St. Jozef) en de Hazelaar (bij Eenbesbasisschool 't Klokhuis).


Heilige Geeststraat, BSO Geldrop

De locatie is gelegen in een voormalig schoolgebouw en bevindt zich aan de Heilige Geeststraat en ligt in de buurt van het centrum in de nabijheid van de wijken Statie Haegh, Overburght en Skandia en ligt achter het Sint Anna ziekenhuis. De locatie ligt aan een rustige weg die goed bereikbaar is.
De groepen zijn gevestigd in een voormalig schoolgebouw dat volledig verbouwd en gemoderniseerd is en een restyling heeft ondergaan.
De binnenruimtes zijn ruim van opzet en er is veel daglicht. De kinderen  kunnen gebruikmaken van een kookeiland en een groot podium met tribune.  Daarnaast is er voor kinderen een technieklokaal en een werkplek met laptops.
De groepen zijn ingericht met natuurlijk materiaal en er zijn open kasten aanwezig waar kinderen zelf materialen uit kunnen pakken. 

In de buitenspeelruimte aan de Heilige Geeststraat zijn verschillende speeltoestellen aanwezig zoals een pannakooi, een vogelnestschommel, een klim- en klauterrek en een tipispeelrek. De oudste kinderen beschikken over een eigen speelterrein waar zij kunnen chillen en spelen

Lees hier meer informatie over de locatie Heilige Geeststraat.

Adres BSO Heilige Geeststraat

Toon kaart

Heilige Geeststraat 3
5664 AV Geldrop
tel: 
040-280 26 31

Hazelaar, kindcentrum de Appelgaard Geldrop

De locatie Hazelaar is gelegen naast basisschool 't Klokhuis in de wijk Akert en is goed bereikbaar vanuit de wijken Overburght, Braakhuizen Noord, Braakhuizen Zuid en Coevering. Er zijn op deze locatie één groep dagopvang (voor kinderen van 0 tot 4 jaar), een groep peuteropvang (voor kinderen van 2 tot 4 jaar) en twee groepen buitenschoolse opvang (één groep voor kinderen van 4 tot 8 jaar en één groep voor 8 tot 21 jarigen). De groepen zijn ruim opgezet en ingericht met uitdagend en degelijk (spel)materiaal die de zelfstandigheid van kinderen bevorderen. De dagopvang en peuteropvang hebben een eigen buitenruimte. Na schooltijd kan de BSO gebruikmaken van het schoolplein van basisschool 't Klokhuis. 

Lees hier meer informatie over basisschool 't Klokhuis.

Adres kindcentrum BSO Hazelaar

Toon kaart

Hazelaar 45,
5664 VE Geldrop
tel: 040- 231 09 15

Gildestraat en Papenvoort, BSO kindcentrum 6gehuchten Geldrop

Op de locaties Gildestraat en Papenvoort in Geldrop bieden wij BSO aan in de Sint Jozefschool. De jongste groepen van de BSO Geldrop bevinden zich aan de Gildestraat en de oudste groepen zijn aan de Papenvoort gevestigd.

De BSO groepen kunnen, na schooltijd, gebruik maken van alle centrale ruimtes en de buitenspeelruimtes waardoor het spelaanbod groot is. Aan de Papenvoort beschikken de groepen over een keuken, een podium en een techniek-ruimte. Alle groepen kunnen gebruikmaken van de grote gymzaal die bij de Jozefschool ligt. Wij werken intensief samen met de Sint Jozefschool. De samenwerking betreft onder andere het bespreken, uitdragen en uitvoeren van een gezamenlijke pedagogische visie, het organiseren van gezamenlijke activiteiten en het bespreken van kinderen waarbij reden tot zorg is. Dit laatste gebeurt uitsluitend in overleg en na toestemming van de ouders.

Adres BSO Geldrop, kindcentrum 6gehuchten, Gildestraat

Toon kaart

Gildestraat 1 
5663 CE Geldrop
tel: 06-51101272

Adres BSO Geldrop, kindcentrum 6gehuchten, Papenvoort

Toon kaart

Papenvoort 10
5663 AH Geldrop 
tel: 06-10509270

Binnen- en buitenruimtes BSO Geldrop

De binnen- en buitenruimtes zijn zo ingericht en ingedeeld dat kinderen ongestoord samen en alleen kunnen spelen. Ook is er ruimte voor een rijk scala aan activiteiten. De inrichting van de binnenruimtes is vooral gericht op gezelligheid en ontspanning en biedt de mogelijkheid voor zowel rustige als drukke activiteiten en fantasiespellen. Spelactiviteiten worden in verschillende hoeken aangeboden. Zo zijn er op de groepen een leeshoek, bouwhoek, een poppenhoek/huishoek, ontdekhoek en een knutselhoek. 


Wil je meer informatie ontvangen over één van bovenstaande BSO Geldrop locaties? Stuur dan gerust een mail naar: info@degrabbelton.nl of bel: 040-2862608.