LOCATIES

Kinderopvang De Grabbelton biedt dagopvang aan in Geldrop op de locaties Oosteinde, Heilige Geeststraat en Hazelaar 45 en 47 (bij en in basisschool 't Klokhuis)

Oosteinde, dagopvang Geldrop

De locatie Oosteinde ligt aan een veilige en rustige weg en grenst aan de wijken Genoenhuis, Zesgehuchten en Bronzewei. De groepsruimtes op deze locatie zijn licht, ruim en ingericht met degelijk en uitdagend spelmateriaal. Alle groepen hebben een bouwhoek, huishoek en leeshoek. De buitenspeelruimte is ingericht met natuurlijk materiaal en er zijn ontdekhoeken, fietspaadjes, een zandbak en een speeltoestel. Op de locatie Oosteinde zijn twee babygroepen die elk beschikken over een eigen buitenruimte. De overige drie groepen spelen gezamenlijk in de buitenruimte.

Lees hier meer informatie over locatie Oosteinde

Adres dagopvang Oosteinde

Toon kaart

Oosteinde 3
5663 PZ Geldrop
tel: 040-286 26 08

Heilige Geestraat, dagopvang Geldrop

De locatie is gelegen in een voormalig schoolgebouw en bevindt zich aan de Heilige Geeststraat en ligt in de buurt van het centrum in de nabijheid van de wijken Statie Haegh, Overburght en Skandia en ligt achter het Sint Annaziekenhuis. De locatie ligt aan een rustige weg die goed bereikbaar is. 
De groepen zijn gevestigd in een voormalig schoolgebouw dat volledig verbouwd en gemoderniseerd is en een restyling heeft ondergaan. Op deze locaties zijn twee groepen dagopvang en drie groepen BSO gevestigd. 
De binnenruimtes zijn ruim van opzet en er is veel daglicht. De groepen van de dagopvang grenzen aan een hal waar tevens een voorleeshoek is. De kinderen van zowel de dagopvang als de BSO  kunnen gebruikmaken van een kookeiland en een groot podium met tribune.  Daarnaast is er voor de BSO kinderen een technieklokaal en een werkplek met laptops. 
De groepen zijn ingericht met natuurlijk materiaal en er zijn open kasten aanwezig waar kinderen zelf materialen uit kunnen pakken. 
In de grote buitenruimte zijn speeltoestellen aanwezig zoals een zandbak, een klimtoestel, een speelhuisje en een glijbaan. De oudste kinderen van de BSO hebben een eigen buitenruimte met een trampoline, tafeltennistafel en een chillhuis (waar kinderen in een loungehoek ongestoord met elkaar kunnen kletsen of gewoon lekker chillen).  De dagopvang en BSO hebben elk hun eigen buitenruimte.

Lees hier meer informatie over locatie Heilige Geeststraat.

Adres dagopvang en BSO Heilige Geeststraat

Toon kaart

Heilige Geeststraat 3
5664 AV Geldrop
tel: 040-280 26 31

Hazelaar 45, dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang Geldrop

De locatie Hazelaar is gelegen naast basisschool 't Klokhuis in de wijk Akert en is goed bereikbaar vanuit de wijken Overburght, Braakhuizen Noord, Braakhuizen Zuid en Coevering. Er zijn op deze locatie één groep dagopvang (voor kinderen van 0 tot 4 jaar), een groep peuteropvang (voor kinderen van 2 tot 4 jaar) en twee groepen buitenschoolse opvang (één groep voor kinderen van 4 tot 8 jaar en één groep voor 8 tot 21 jarigen). De groepen zijn ruim opgezet en ingericht met uitdagend en degelijk (spel)materiaal die de zelfstandigheid van kinderen bevorderen. De dagopvang en peuteropvang hebben een eigen buitenruimte. Na schooltijd kan de BSO gebruikmaken van het schoolplein van basisschool 't Klokhuis. 

Lees hier meer informatie over basisschool 't Klokhuis.

Adres dagopvang, peuteropvang en BSO Hazelaar

Toon kaart

Hazelaar 45
5664 VE Geldrop

tel: 040-231 09 15

Hazelaar 47, BSO Geldrop

Op deze locatie is de BSO gevestigd in de school van basisschool 't Klokhuis. Deze locatie maakt onderdeel uit van kindcentrum de Appelgaard, Geldrop. Er is op deze locatie één groep buitenschoolse opvang (één groep voor kinderen van 4 tot 13 jaar). Deze groepsruimte is vooral ingericht als beweegruimte waarvan ook de kinderen van de naastgelegen locatie Hazelaar 45 gebruik kunnen maken. Na schooltijd kan de BSO gebruikmaken van het schoolplein van basisschool 't Klokhuis. 


Wil je meer informatie ontvangen over één van bovenstaande dagopvang? Stuur dan gerust een mail naar: info@degrabbelton.nl of bel: 040-2862608