LOCATIES

Kinderopvang De Grabbelton biedt dagopvang aan in Geldrop op de locaties Oosteinde, Heilige Geeststraat en Hazelaar (bij basisschool 't Klokhuis)

Dagopvang Geldrop, Oosteinde

De locatie Oosteinde ligt aan een veilige en rustige weg en grenst aan de wijken Genoenhuis, Zesgehuchten en Bronzewei. De groepsruimtes op deze locatie zijn licht, ruim en ingericht met degelijk en uitdagend spelmateriaal. Alle groepen hebben een bouwhoek, huishoek en leeshoek. De buitenspeelruimte is ingericht met natuurlijk materiaal en er zijn ontdekhoeken, fietspaadjes, een zandbak en een speeltoestel. Op de locatie Oosteinde zijn twee babygroepen die elk beschikken over een eigen buitenruimte. De overige drie groepen spelen gezamenlijk in de buitenruimte.

Adres dagopvang Oosteinde

Oosteinde 3
5663 PZ Geldrop
tel: 040 - 286 26 08

Dagopvang Geldrop, Heilige Geestraat

De locatie aan de Heilige Geestraat ligt in de buurt van het centrum in de nabijheid van de wijken Statie Haegh, Overburght en Skandia. De locatie ligt aan een rustige weg die goed bereikbaar is. De groepen zijn gevestigd in een voormalig schoolgebouw dat volledig opgeknapt en gemoderniseerd is. De binnenruimtes zijn ruim van opzet en in de buitenruimte zijn speeltoestellen aanwezig zoals een zandbak, een klimtoestel, een speelhuisje en een glijbaan. 

Adres dagopvang Heilige Geestraat

Heilige Geeststraat 3
5664 AV Geldrop
tel: 040-280 26 31

Dagopvang Geldrop, Hazelaar

De locatie Hazelaar is gelegen naast basisschool 't Klokhuis in de wijk Akert en is goed bereikbaar vanuit de wijken Overburght, Braakhuizen Noord, Braakhuizen Zuid en Coevering. Er zijn op deze locatie één groep dagopvang (voor kinderen van 0 tot 4 jaar) en twee groepen buitenschoolse opvang. De groepen zijn ruim opgezet en ingericht met uitdagend en degelijk (spel)materiaal. 

Adres dagopvang Hazelaar

Hazelaar 45
5664 VE Geldrop

tel: 040- 231 09 15

Wil je meer informatie ontvangen over één van bovenstaande dagopvang? Stuur dan gerust een mail naar: info@degrabbelton.nl of bel: 040-2862608