DE GRABBELTON

Kinderopvang is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Toch blijven wij het bijzonder vinden als u overweegt om uw kind voor één of meerdere dagdelen aan ons toe te vertrouwen in de dagopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang. Echt een kwestie van vertrouwen.

De Grabbelton bestaat vanaf november 1996 en biedt hoogwaardige kinderopvang op verschillende locaties in Geldrop. Van dagopvang, peuteropvang tot buitenschoolse opvang. De Grabbelton biedt elke ouder een passend aanbod. Welk ‘product’ u ook van ons afneemt: u bent verzekerd van dezelfde Grabbelton-aanpak. We spelen altijd maximaal in op de ontwikkelingsfases en behoeften van elk kind.

Vanzelfsprekend voldoet De Grabbelton aan alle wettelijke normeringen en is geregistreerd bij de gemeente Geldrop-Mierlo.

De Grabbelton biedt zeer ruime openingstijden (van 07.00 tot 18.30 uur). In de dagopvang kunt u uw kind onderbrengen in een babygroep van 0-2 jaar (max. 9 kinderen), een peutergroep van 2-4 jaar (max. 16 kinderen) of een verticale groep van 0-4 jaar (max. 16 kinderen).

Bij de buitenschoolse opvang hebben we groepen voor kinderen van de onderbouwleeftijd, de middenbouwleeftijd en de bovenbouwleeftijd van de basisschool.