Peuteropvang

23 januari 2021

Iedere dag groeit de wereld van kinderen. Een ontdekkingsreis waar de Grabbelton graag deel van uitmaakt. Wij zijn er dan ook trots op dat we elke dag kinderen mogen begeleiden en stimuleren in hun eigen groei en ontwikkeling.

Een prachtig proces dat allerminst vanzelfsprekend is. Doordacht en zorgvuldig nemen wij de verantwoordelijkheid vanuit onze visie, expertise en ervaring. Dat doen wij vol warmte en overgave omdat dit voor ons het mooiste werk is wat er bestaat.

Naast kinderopvang biedt de Grabbelton ook Peuteropvang aan voor kinderen vanaf 2 jaar 3 maanden. We doen er alles aan om kinderen een plek te bieden waar ze zich prettig en veilig voelen, waar ze zichzelf kunnen zijn en de vrijheid krijgen om op eigen initiatief te spelen, onderzoeken en te bewegen. Een speciaal peuteropvang-aanbod helpt je kind om zich verder te ontwikkelen op het gebied van taal, rekenen, bewegen en omgaan met andere kinderen.

Op woensdag ochtend hebben we een speciale 3+ groep. We bieden groepsgerichte activiteiten aan voor deze 3-jarige peuters als voorbereiding op de basisschool.

We bieden Peuteropvang aan op de onderstaande locaties gedurende 40 schoolweken, van maandag t/m vrijdag van 8:30 – 12:30 uur;

Kindcentrum 6gehuchten -> De Driewieler, verbonden aan basisschool St. Jozef

Kindcentrum de Appelgaard -> De Boomgaard, verbonden aan basisschool ’t Klokhuis

Momenteel hebben we nog enkele beschikbare plekjes bij de Driewieler. Bij de Boomgaard hebben we op het moment nog voldoende plaatsingsmogelijkheden.

Voor aanvullende informatie verwijzen we jullie graag naar de website www.peuteropvangdegrabbelton.nl. Heeft u specifieke vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze Planningsmedewerkers via planning@degrabbelton.nl.

Via het inschrijfformulier op de website, kunt u uw kindje bij ons aanmelden.