Persoonlijke aandacht bij het Brabbelbos

Onze beide kinderen zitten op locatie Oosteinde.
Er is nooit een moment geweest dat wij de kinderen met een vervelend gevoel hebben gebracht. De “juffies” zijn heel lief, sociaal en meelevend. Vooral het persoonlijke gedeelte op het Brabbelbos weten wij enorm te waarderen. Toen Lenn naar het Peuterbos ging vond vooral ik, de moeder het moeilijk omdat ik de “juffies” niet meer zou zien. En wat een geluk hadden wij dat Vince bij het Brabbelbos mocht komen. De “juffies” doen enorm veel leuke activiteiten waar ze zoveel van leren. En er wordt enorm meegedacht door ze. En voor ons een fijn gevoel als wij ze met een lach achter kunnen laten. Wij willen alle “juffies” dan ook bedanken.
Jullie zijn goud!

Paul en Joyce Kweens

De medewerkers maken het verschil

Het beleid van een kinderopvang vind ik relevant maar het zijn de medewerkers die het dagelijkse verschil maken. Toen onze dochter Mette, net 3 maanden oud, voor het eerst naar de Grabbelton ging, vond ik het moeilijk haar los te laten. Mette kreeg een mentor die naast het vaste gezicht op de groep ook onze contactpersoon was. Haar oprechte belangstelling voor onze dochter en haar professionaliteit maakte het voor mij makkelijker om Mette weg te brengen. 

Ook toen Mette drie maanden in een gipsbroek moest, bedachten de medewerkers manieren om haar zo goed mogelijk te laten meedraaien op de groep. Het maakte dat ik met een gerust hart kon gaan werken.
Door de relatief kleine organisatie zijn de lijnen kort, en de ouder app draagt daar zeker aan bij. Met veel gemak vraag ik een ruildag aan of plaats ik een chatbericht voor de leidsters. Ik hoef nooit lang op een antwoord te wachten en kan relevante informatie makkelijk vinden

Groeten, Jesse

Lees minder

Mooie visie en pedagogisch klimaat

Jens zit nu ongeveer een jaar op de opvang. Vanaf het begin dat we Jens naar de opvang brengen, hebben we er een erg fijn gevoel bij. De reden dat we voor de Grabbelton hebben gekozen heeft te maken met de visie op het pedagogisch klimaat. Het spreekt ons erg aan dat er met verschillende materialen gespeeld kan worden en dat de kinderen gestimuleerd worden om zoveel mogelijk zelf te ontdekken. Wij worden altijd hartelijk ontvangen en Jens vindt het heel leuk. Hij laat zich gemakkelijk meenemen door de leidsters. 

Wat we zien is dat Jens vaak meteen gaat spelen. Het is heel leuk om via de app mee te krijgen wat Jens door de dag heen doet. Zo zien we hem buiten spelen, in de zandbak of op de glijbaan en gingen ze onlangs met de hele groep naar de kinderboerderij. Binnen speelt hij ook alleen, lezen ze verhaaltjes, spelen ze met muziekinstrumenten, of zie je hem samen met andere kinderen spelen. Er is veel variatie in de geboden activiteiten. Wij als ouders vinden het super fijn om gedurende de dag wat te kunnen zien en lezen van onze zoon. Ook is er aan het einde van de dag altijd tijd om even te horen hoe het gegaan is. De manier waarop de leidsters bij ons aangeven dat Jens sommige dingen nog moet leren, voelt erg prettig. We hebben het volste vertrouwen dat Jens zich goed ontwikkelt en bij de Grabbelton op zijn plek zit!
Wij bevelen de Grabbelton van harte aan bij andere ouders.

Groetjes van Sanne en Twan

Lees minder

Onze zoon voelt zich er echt thuis

“Toen wij voor onze zoon op zoek gingen naar een dagopvang waren wij meteen enthousiast over de locatie Oosteinde, de warmte en visie van De Grabbelton. We werden meegenomen in de voor ons toen nog onbekende wereld van de dagopvang en zagen onze zoon ontplooien tot een eigen persoontje die zich prettig en thuis voelde en die door de leidsters ook echt werd gezien! De thema’s waarmee gewerkt werd spraken onze zoon aan en we konden er ook thuis mee verder. 

Ook wij voelden ons als ouders gezien en gehoord. Er was ruimte voor een persoonlijke overdracht, even meedenken en een praatje. De keuze voor de opvang van onze tweede zoon was dan ook weer snel gemaakt. Warm en vertrouwd werden wij weer ontvangen! Wat is het fijn je kindje zo over te kunnen dragen en ook onze oudste zoon gaat nog graag mee zijn kleine broertje halen zodat hij nog even ‘hoi’ kan zeggen tegen zijn oude groepsleidsters. Ga zo door!”

Maarten en Ilonka

Lees minder

Aandacht voor kind én ouders

Onze dochter gaat sinds maart 2021 naar de Grabbelton, twee dagen per week. Wat ons met name aanspreekt zijn de prettige sfeer, het educatieve karakter en de persoonlijke aandacht voor kind én ouders.
De communicatie verloopt soepel en de ouderapp is onmisbaar, zowel voor communicatie met medewerkers van de groep als om even te kijken of onze dochter zich goed vermaakt aan de hand van een leuke tekst en een fotootje. De medewerkers denken echt met ons mee. De overdracht tijdens het brengen en halen verloopt prettig en er is altijd ruimte voor een praatje.

Behalve dat er goed voor onze dochter wordt gezorgd, is er ook veel aandacht voor haar ontwikkeling. Niet teveel denken binnen bepaalde kaders, maar lekker zelf laten ontdekken, bijvoorbeeld met behulp van thema’s. De wisselende thema’s, zoals de seizoenen, zijn leuk en tegelijkertijd heel leerzaam. Op de Grabbelton leert onze dochter omgaan met andere kinderen en wordt ze spelenderwijs uitgedaagd wat betreft motorische en cognitieve ontwikkeling. Onze dochter gaat graag naar de Grabbelton en wij laten haar met een gerust hart achter!

Jeroen en Irene

Lees minder

De visie spreekt ons aan

De visie van de Grabbelton sprak ons erg aan en na een uitgebreide rondleiding was de keuze meteen duidelijk. Inmiddels gaat onze dochter al 1,5 jaar met veel plezier naar de opvang. En wij zijn dan ook enorm tevreden. De kinderen staan centraal; ze worden gezien en krijgen de ruimte om zichzelf in eigen tempo te ontwikkelen. Bij het ophalen is er altijd tijd om even de dag te bespreken , wat we erg prettig vinden. En als we dan eenmaal naar huis gaan wil onze dochter vaak niet mee want ze vind het veel te leuk bij de Grabbelton.

Groetjes Dennis, Chantal en Lucy