TARIEVEN

Kinderopvang de Grabbelton biedt dagopvang, peuteropvang en BSO aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar, met bijbehorende tarieven. Heeft u vragen over onze opvang dan kunt u contact opnemen met onze planningsmedewerkers via planning@degrabbelton.nl

Hoeveel u betaalt, hangt af van het gezamenlijk inkomen. In veel gevallen heeft u recht op kinderopvangtoeslag en betaalt de overheid dus mee aan de kosten voor kinderopvang. Om te weten wat uw netto bijdrage is, kunt u een proefberekening maken met onze kostencalculator.  Hiermee krijgt u snel en eenvoudig een indicatie van wat de kinderopvang in uw situatie kost. 

Tarieven dagopvang


Tarieven peuteropvang


Tarieven BSO


Wat is er bij de prijs inbegrepen?

Verse groenten en fruit, drinken en tussendoortjes en bij de dagopvang zijn luiers, babyvoeding en de lunch ook bij de prijs inbegrepen. Is je kind tijdens lunchtijd op de BSO (bijvoorbeeld op woensdag of een studiedag), dan verzorgen wij ook de lunch voor je kind. We gaan bewust om met eten en drinken. Dit is vastgelegd in het voedingsbeleid dat op het ouderportaal staat. 

Goed om te weten

  • De Grabbelton berekent geen uren, maar een vaste prijs per maand gebaseerd op de jaarkosten. We rekenen de maandprijs voor u om naar een uurprijs, omdat u deze nodig heeft voor de Belastingdienst
  • Bij de prijs van van de BSO werkt het zo: Wanneer we van meer scholen kinderen opvangen, is het gemiddeld aantal uren dat u kunt doorgeven bij de Belastingdienst gebaseerd op de school die het eerst uit is. 
  • Bij het 52 weken contract van de BSO worden ook de studiedagen van alle scholen in dit aantal uren meegenomen. De maandprijs staat dus vast, maar het gemiddeld uurtarief pakt lager uit naarmate u meer uren aan de Belastingdienst kunt doorgeven. Een lager gemiddeld uurtarief is gunstig omdat u dan minder zelf hoeft te betalen.