Lees de inspirerende ervaringen van onze collega's en ontdek wat zij vinden van het werken bij de Grabbelton

Margit - Pedagogisch medewerker | Er heerst een open sfeer en cultuur

Mijn naam is Margit en ik ben sinds Juli 2020 werkzaam bij de Grabbelton. Ik heb in 2007 de opleiding Onderwijsassistent afgerond, maar in die tijd was er weinig vraag naar onderwijsassistenten.
Mijn loopbaan heeft daardoor een andere wending gekregen en ben ik in de detailhandel gaan werken. In 2020 besloot ik het roer om te gooien en ben ik gaan solliciteren voor een baan in de kinderopvang.
Bij de Grabbelton kreeg ik de kans om mezelf te laten zien en me verder te ontwikkelen.
Ik ben begonnen als oproepkracht. Dat was een mooie kans om op alle locaties en groepen mee te draaien. Op deze manier heb ik veel geleerd, mede door de fijne collega’s die de tijd namen om alles uit te leggen.
Er heerst een prettige werksfeer bij de Grabbelton, collega’s zijn behulpzaam en ik voelde me al vanaf de eerste dag erg welkom, waardoor ik mezelf snel op mijn gemak voelde.

Inmiddels zijn we alweer een tijdje verder en maak ik deel uit van het team bij de peuters op de locatie Oosteinde.
Ik vind het erg fijn om bij de Grabbelton te mogen werken, er is een fijne open sfeer, er wordt geluisterd naar je en er zijn mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van bijvoorbeeld cursussen.
Er is geen dag hetzelfde en het is fijn om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van uw kind.

Lees minder

Melanie - Pedagogisch medewerker | Het unieke aan de Grabbelton is het thuisgevoel

Mijn naam is Melanie en ik werk sinds 2008 bij kinderopvang de Grabbelton. Ik ben begonnen als stagiaire en doorgegroeid naar pedagogisch medewerker op een verticale groep. In de loop der jaren heb ik op verschillende groepen gewerkt, maar nu werk ik alweer een aantal jaren op een vaste groep. Ik heb dus al veel een werkervaring. Ook door het cursusaanbod blijf je jezelf ontwikkelen. Mijn passie ligt bij de doelgroep 0 tot 4 jaar. Van baby tot dat ze naar school gaan de ontwikkeling volgen en daar ook deel van uit mogen maken is het mooiste wat er is.
Wat de Grabbelton uniek maakt is het team wat er staat. Het is elke dag thuiskomen in een warm bad. Iedereen staat voor elkaar klaar en we zorgen samen voor een veilige, creatieve en gezellige werkomgeving. Ieder kind is uniek en mag zichzelf ontwikkelen op zijn of haar manier. Waar ieders wereld groeit. De groepsruimtes zijn daar ook helemaal op ingericht.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen binnen de groep en hun emoties kunnen tonen. Het welbevinden en betrokkenheid van de kinderen speelt hierin elke dag een grote rol. Het is de basis van onze visie.
Als pedagogisch medewerker kun je ook helemaal jezelf zijn. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat ook nieuwe medewerkers zichzelf veilig voelen en in een prettige werkomgeving terrecht komen, waarin ook hun mening er toe doet. Communicatie is daarin heel belangrijk. Ik ga met liefde en plezier naar mijn werk. Ik voel mij een betrokken medewerker en de Grabbelton geeft je ook de ruimte jezelf te blijven ontwikkelen. Je blijft daardoor enthousiast en is geen dag hetzelfde.

Lees minder

Gianne - Planningsmedewerker | Waar ieders wereld groeit geldt voor zowel de kinderen als de medewerkers

Mijn naam is Gianne van der Meulen en ben inmiddels al sinds 2014 werkzaam in de kinderopvang. Ik ben heel kort oproepkracht geweest bij de Grabbelton maar na een korte periode kwam er een interne vacature vrij op de babygroep. Wat heb ik daar veel mogen en kunnen leren toen ik deze kans kreeg. Een eigen groep die klein gestart is en die nu is uitgegroeid tot een volwaardige groep. Wat gaaf om daar de ruimte in te krijgen en om alles mee te bedenken. 

Inmiddels ben ik ook werkzaam op de kind planning. Door de cursussen zowel op de groep als voor de kind planning heb ik deze stap kunnen maken bij de Grabbelton. De korte lijntjes met de locatiemanagers, directie en natuurlijk dagelijkse collega’s maken de Grabbelton tot een ontzettende fijne plek om te werken. Iedereen staat voor elkaar klaar en er is altijd een luisterend oor. Je hebt veel eigen inbreng en iedereen staat open voor nieuwe ideeën waardoor we elke keer vernieuwd kunnen zijn en uitgedaagd worden om verder te denken. Kwaliteit blijft daarbij hoog in het vaandel staan. Als er een vacature vrij komt bij de Grabbelton raadt ik je zeker aan om te solliciteren zodat je dit zelf kunt ervaren. Waar ieders wereld groeit, onze slogan geldt dus niet alleen voor de kinderen bij de Grabbelton maar zeker voor het personeel net zo goed!

Lees minder